Press "Enter" to skip to content

Så er Premier League endelig igang

Hvert eneste år tager mange danskere afsted på fodboldrejser, for at opleve nogle af verdens bedste fodboldspillere på nærmeste hold. Og ofte er England destinationen, fordi det er en af verdens stærkeste ligaer. I år ser den endda stærkere ud end nogensinde før, idet flere af de store klubber har handlet stort ind.

Pengene bliver større og større i den engelske række, hvor klubberne forud for denne sæson har skrevet under på en rekordstor tv-aftale, der betyder, at den klub, der ender sidst i tabellen, stadig får flere tv-penge end vinderen af den tyske Bundesliga gør. Det betyder selvfølgelig, at de engelske klubber har mulighed for at bruge rekordstore summer – noget, der også er blevet gjort. Således har Manchester United smadret transferrekorden med indkøbet af franske Paul Pogba, der har taget turen tilbage til Manchester for omkring 900 millioner danske kroner.

Derfor er fodboldrejser til England så eftertragtet

Der er mange grunde til, at Premier League er en af verdens mest besøgte ligaer. Ligaen byder på verdensklasse spillere, hold og spetakulære fodboldkampe. Her er 3 grunde til at du skal rejse til England for at se fodbold:

  • Alle de største trænernavne er på plads i Premier League denne sæson. Antonio Conte, Jose Mourinho, Jürgen Klopp og Pep Guardiola.
  • Nye spillere som Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba og Ilkay Gündogan.
  • Premier League er verdens mest viste liga i hele verden.

Når det kommer til fodboldrejser, er der selvfølgelig andre attraktive ligaer at besøge end den engelske Premier League. La Liga i Spanien og Bundesligaen i Tyskland hiver også mange besøgende hvert eneste år, fordi der er lige så gode spillere her, som der er i England. Af geografiske årsager vinder den tyske liga også mange point, fordi den er så nem at besøge for danske fodboldfans. Der er mange muligheder, når man er dansker og vil se fodbold.

I vores næste indlæg indenfor fodboldrejser, kan du læse mere om hvilke fodboldstadions i Europa, som danskerne helst vil rejse til.

Vær den første til at kommentere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *