Press "Enter" to skip to content

Gadgets du ikke kan undvære på din kør-selv ferie

Mange danskere kører stadig selv på ferie, når de skal afsted om sommeren. iPhone tilbehør og mobile gadgets har dog fået en stor rolle på sådanne ture, og det er ikke længere det samme at køre på ferie, som det tidligere har været. For ikke mange år siden var det ofte en stor lidelse at skulle køre til Frankrig eller Italien på ferie, fordi man var fastlåst ved siden af irriterende brødre eller søstre, uden mulighed for at lave noget, der kunne slå tiden ihjel. Måske havde bilen ikke aircondition på det tidspunkt, hvilket betød ekstreme svedeture med nedrullede vinduer. Heldigvis findes idag mere tilbehør på markedet, som kan gøre din kør-selv ferie lidt sjovere.

Her er det vigtigste tilbehør til kør-selv ferien

Alt dette har dog ændret sig i dag. Nu forholder det sig på den måde, at man næsten ikke har tid nok i bilen til at udnytte alle de gadgets, man ejer til formålet. Her er de vigtigste:

  • Når du skal afsted på bilferie er der ingen tvivl om, at du får brug for en bilholder og billader til din iPhone. Det går ikke, at du ikke kan lade din telefon op, mens I er på farten. På den måde kan du også montere din iPhone i forruden, som så kan vise vej via Google Maps eller en anden App så som Navigon eller Garmin.
  • Et andet element, der er meget vigtigt, er at have et rigtigt smartphone headset til din iPhone ved hånden. Hvis den førnævnte situation med irriterende søskende hænder, er det rart at kunne forsvinde fra verden ved at tage et godt headset på, der kan lukke larmen ude. På den måde kan føren også tage telefonen uden at slippe rattet, hvis nu svigermor ringer fra Danmark.
  • Gadgets er vigtigere end aldrig før, og derfor er det en god idé at tænke på uforudsete situationer. Det kan for eksempel være andet strømslugende iPhone tilbehør, hvorfor vi anbefaler at have en powerbank og batterier med. På den må har du altid en ekstra opladning og strømkilde lige ved hånden.

Der er altså flere mobile gadgets, der er vigtige at kende til, hvis du skal afsted på kør-selv ferie. Forhåbentlig vil det gøre turen lidt sjovere og knap så langtrukken. Hvis du har forslag til andet iPhone tilbehør eller andre gadgets hører vi meget gerne fra dig.

Vær den første til at kommentere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *