Press "Enter" to skip to content

El Clásico kan blive årets fodboldrejse

Hvis du går og overvejer, om 2016 skal afsluttes med en fodboldrejse af den helt store kaliber, så er der én kamp, der bør ligge tungt i dine overvejelser. I starten af december måned mødes verdens to største klubber, FC Barcelona og Real Madrid, for første gang i sæsonen. Der er ingen tvivl om, at der bliver kog på kedlerne, når Lionel Messi, Luis Suarez og Neymar skal krydse klinger med Cristiano Ronaldo, Gareth Bale og Karim Benzema. Der er lagt op til endnu en episk kamp i det spanske, der ofte plejer at indeholde røde kort og fantastiske mål.

Derfor prioriterer så mange fodboldrejser til Spanien

Der er ingen tvivl om, at Spanien er en af de destinationer, som dansker elsker at rejse til, når vi skal afsted på fodboldrejser med vennerne. Men hvorfor forholder det sig sådan?

  • En af de tungeste grunde til, at Spanien er et populært mål for fodboldrejser, er, at to af verdens bedste klubber spiller her til daglig. Real Madrid og FC Barcelona. Disse to klubber har de fleste et forhold til.
  • Samtidig er der også tale om to helt unikke byer, der giver en fantastisk oplevelse ved siden af fodboldkampen. Hvis du skal på tur med konen eller kæresten, så vil hun nok hellere til Barcelona end Manchester.
  • Maden i Spanien er lige så god som deres fodboldhold. På byernes mange hyggelige cafeer kan du spise dig rund i tapas-retter hver eneste aften.

Fodboldrejser til Spanien er altid et hit, men situationen forud for dette Clásico er anderledes end normalt. Det er nemlig Real Madrid, der har teten i Spanien denne sæson. I skrivende stund fører de med fire point ned til Barcelona, hvilket blot gør opgøret mere spændende. Hvis du ønsker at opleve denne storkamp, så er det med at få bestilt fly og billet. El Clásico kan meget vel gå hen og blive årets fodboldrejse til Spanien, uden sammenligning.

Vær den første til at kommentere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *