Press "Enter" to skip to content

Sådan finder du de mest attraktive sportsrejser

Der er ingen tvivl om, at danskerne er et af de folkefærd, der er mest aktive. Rigtig mange af os dyrker sport af en eller anden form et par gange om ugen, hvilket er en super vane. Men samtidig er der også mange danskere, der elsker at dyrke sport på deres ferie. Således er der flere og flere, der tager på gruppe- og sportsrejser i Europa, hvor det handler om det at være sammen med hinanden – om en sport.

Der er rigtig mange muligheder for at tage på forskellige sportsferier, og det er ikke en rejse, der behøves at være bestemt efter årstiden. Stadigt flere danskere ønsker at prøve kræfter med steder som La Santa Sport, hvor sport er det helt centrale på ferien. Her kan man få stillet sin sportslige appetit, mens man efterfølgende kan nyde de luksuriøse omgivelser. Hvad end man er til tennis, svømning, håndbold, fodbold eller noget helt femte er der masser af muligheder.

Top 3 sportsrejser der har vundet plads i danskernes hjerter

En af idag mest populære sportsrejser som flere danskere hopper på, er cykelferier. Her kan man for eksempel følge rytterne i Tour De France, når de i juli måned kæmper sig igennem de franske alper og Pyrenæerne. En rigtig udfordrende disciplin, der kræver gode cykler og gode ben. Der er specielt kommet stort fokus på cykelferier efter at Team Rynkeby, et cykelhold, der cykler til Paris hvert år, er kommet til.

En anden mulighed for at tage på sportsrejser kunne være at tage på vandreferie i de norske fjelde. Skandinavien har ikke mange smukkere udsigter, end dem man finder i de øde, norske landskaber. Samtidig får man en masse frisk luft, og det er ideelle omgivelser, hvis man er afsted på ryste-sammen tur. Der er ingen tvivl om, at der er masser af muligheder for at rejse med sport.

En tredje mulighed er fodboldrejser, der er vokset massivt i popularitet igennem de seneste par år, hvor Danmark har fået flere dedikerede sportsrejsebureauer, hvilket har trykket priserne i bund på både flybilletter, fodboldbilletter og hotel. Det er særligt til klubber i Europa at de store besparelser kan opnås og med destinationer så som Spanien, Frankrig, England og Italien, så kan sportsrejsen også sagtens kombineres med afslapning.

Vær den første til at kommentere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *