Press "Enter" to skip to content

3 gode bud på en aktivrejse

Det bliver mere og mere almindeligt at være aktiv på ferien. Interessen for aktive rejser skyldes helt sikkert, at Danmark er blevet ramt af en regulær fitnessbølge. Og derfor er det blevet mere normalt for flere danskere at holde sig aktiv på deres ferie. Nogle vælger helt at planlægge deres ferie efter en sportsudøvelse, hvor sporten og samværet med sport er det centrale i ferien. Samtidig er der flere feriecentre, der specialiserer sig i at tilbyde sport til de besøgende gæster, der kommer for at dyrke en masse forskellige idrætsgrene. Her tilbyder nogle fitnesscentre også deciderede rejser for medlemmerne, hvor de kan kombinere afslapning og sport på rejsen. Vi kommer her med 3 hurtige bud på en aktiv rejse.

1. Trekkingrejse

En af de aktiviteter, man kan gøre på sin ferie, er blandt andet trekking. Dette er en rigtig god mulighed, hvis man ønsker at udforske det område, man besøger. En god gåtur i bjergene eller langs vandet kan være dejligt afslappende. Samtidig behøver det ikke kun at være ældre, der synes, at trekking er sjovt. På en trekkingrejse kan man nemlig typisk vælge rute efter sværhedsgrad. Er man en mere rutineret trekker, ja så kan man rigtig få testet sin fysik.

2. Vandrerejse

Hvor trekkingrejser ofte er hårdere og mere fysisk udfordrende, så kan det være mere overkommeligt med vandrerejser. Forskellen ligger ofte i, at man på vandrerejser ikke behøver at tage en overnatning, mens man er ude at gå. Turene er typisk kortere og sværhedsgraden ligger ofte der hvor de fleste kan være med. Vandreferie er altså en god måde til at opleve naturen på tæt hold, uden at man behøves at overnatte ude i vildmarken.

3. Fodboldrejse

Danskerne er uden tvivl et fodboldland. Dette kan også ses på det antal af danskere, der hvert år tager på fodboldrejser for at overvære fodbold på nogle af de største stadions i verdenen. Barcelona er ofte målet, når danskerne skal vælge destination, hvilket sikkert har at gøre med, at det er her Messi, Suarez og Neymar slår deres folder til dagligt. Samtidig er Barcelona en dejlig ferieby, hvor der er plads til hele familien og alle aldre. Derudover er England også ofte et populært valg hos danskerne, hvor særligt Liverpool FC og Manchester United nyder godt af danskernes interesse for fodbold.

Vær den første til at kommentere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *