Vores krav til guiderne

Alle Viby-guider er uddannet på skandinaviens største og eneste statskontrollerede guideskole, Service & Co.

Professionelle danske guider

Alle vores faste guider er enten certificeret på Skandinaviens største guideskole, Service & Co. eller er hentet ind fra andre bureauer, hvor de har tilsvarende praktisk erfaring. Alle guider refererer direkte til destinationschefen.

For at kunne blive destinationschef er det et krav at man har erfaring som ungdomsguide og har særlige ledelseskompetencer. Alle destinationschefer skal igennem et seperat uddannelsesforløb med fokus på service management og lederskab.

Guiderne arbejder for at du kan holde fri!

Vibys guider er uddannet til at give dig den bedst mulige ferie og er der altid for dig 24 timer i døgnet. Vi er der når du vil have gode råd, hvis du skulle have brug for vores hjælp og når du vil have en god oplevelse sammen med os. Vi har den holdning at hvis vi ikke kender svaret på dit spørgsmål, så finder vi det.

Brug for hjælp

Det er guidernes ansvar at være der for gæsterne og assistere, hvis der er brug for hjælp. Det kan være hjælp til en oversættelse eller hjælp til at udfylde forsikringspapirer.

Alle guider er uddannet i førstehjælp samt krisehåndtering, så de er klædt godt på, hvis uheldet skulle være ude og Viby Travel samarbejder med Europæiske Rejseforsikring og Europæiskes Alarmcentral og er medlem af Rejsearrangørforeningen (RID). Viby Travel A/S er tilsluttet rejsegarantifonden nr. 930.

Guider med hjerne og hjerte

Vi udvælger alt vores destinationspersonale ud fra et "hjerne og hjerte"-princip. Det er altafgørende for os, at vores medarbejdere har nogle sunde værdier med sig hjemmefra. Det er værdier som omsorg, ordentlighed og ansvarlighed, som vi kigger efter i ansættelsesforløbet. Derudover går vi - helt enkelt - efter de dygtigste af slagsen. Dem der har udvist særlige evner på guideskolen og dem som bare har guidehåndværket i sig.

Er det noget for dig?

Har du gået på guideskole hos Service & Co. og har du anden rejsebrancheerfaring, så send din ansøgning til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.  - Husk at vedhæfte et billede når du sender din ansøgning.

Du skal være 20 år for at ansøge hos Viby Travel.

Læs mere om Service & Co. guideskole - klik her!

Læs mere om alle de fag der undervises i på Service & Co. - klik her!

Se hvornår du kan komme på skandinaviens største guideskole - klik her!

 

Kommentarer