Viby Travel præsenterer endnu flere aktiviteter på ungdomsferier!

Viby Travel tilbyder et væld af aktiviteter – der findes aktiviteter for enhver smag, om man er til det vilde adventure, sightseeing eller afslapning i flotte og hyggelige omgivelser

Sunny Beach – mere end fester og strandture

Sunny Beach er meget mere end fester og strandture.  Den flotte og vilde natur indbyder til at du skal ud og opleve den skønne natur – enten på egen hånd eller med guide. Resortet Sunny Beach er kun 60 år gammel, men hvis du bevæger dig lidt væk fra de mange hoteller og restauranter vil du opleve den mere kulturelle del af Bulgarien.

Viby Travel tilbyder både aktiviteter med og uden guide og mulighederne er mange.

Viby Travel aktiviteter:

 

  • Tur til Nessebar
  • Jeep Safari
  • Champagne Brunch
  • Dykning
  • Bådtur
  • Paintball
  • Besøg vingård
  • Shopping i Burgas
  • Tur til Istanbul

 

Turen til Nessebar


Turen er på egen hånd og du kommer til at opleve en charmerende by med brostensbelagte gader og hyggelig stemning.

 

Jeep Safari


Her kommer du til at opleve den skønne natur og de flotte bjerge der ligger omkring Sunny Beach. Turen er selvfølgelig med guide og byder på et væld af fantastiske flotte oplevelser.

 

Champagne Bruch


KUN for piger og det er gratis. De kvindelige guider tager fri for at være med til denne hyggelige dag på en skøn restaurant.

 

Dykning i Sortehavet


Turen er på egen hånd og du behøver ikke et certifikat for at opleve livet under vandet. Dykningen foregår som et såkaldt prøvedyk og du bliver mandsopdækket af en uddannet dykkerinstruktør og bliver guidet igennem den uforglemmelige oplevelse.

 

Bådturen


Her er der tid til afslapning og når der er mulighed for det, vil der blive lagt anker og du kan hoppe i vandet fra båden. Bådturen er med guide og inkl. mad og drikke.

 

Paintball

For den mere action søgende tilbyder Viby Travel Paintball, hvor du kan udfordre dine venner i en kamp. Paintball sker på egen hånd og den populære kamp er altid sjov at være med til.

 

Besøg Vingård


Besøg på en bulgarsk vingård er en meget kulturel oplevelse. Det sker med guide, hvor man får vist hvordan man har produceret vin gennem generationer og hvordan det foregår i dag. Yderligere har du mulighed for at smage på den lækre vin samt at købe vin med hjem direkte fra vinproducenten.

 

Shopping i Burgas

Turen er med guide og her har du mulighed for at shoppe i de skønne butikker der ligger i de hyggelige gader eller i de store indkøbscentre.

 

Tur til Istanbul


Turen er med mad og overnatning og på denne tur vil du opleve den fantastiske tyrkiske stemning i den flotte by.  Turen til Istanbul er uden Viby Travel guide, men der vil være en engelsk talende guide der vil være med til at du får det bedst mulige ud af turen.

 

Også egne ønsker

Der findes aktiviteter for enhver smag, så der vil altid være en aktivitet der er indbydende for netop dig.  Når du rejser med Viby Travel er mulighederne og alternativerne mange, når du ønsker aktiviteter på din ferie. Såfremt du selv har ønsker til en aktivitet på din ferie, skal du blot tage kontakt til din Viby Travel guide ved ankomst og de vil hjælpe dig med at få dit ønske opfyldt. Som sagt, mulighederne er mange i Sunny Beach når du rejser med Viby Travel.  

 

Kommentarer