ICEBERG CPH

Dette fantastiske sted åbnede i 2010 og er allerede blevet det førende internationale diskotek i Sunny Beach.

Viby Travels uofficielle stamsted

Det er her de fleste af vores gæster fester og flere af Viby arrangementerne foregår her, eller ender her. Den eksklusive Viby-bar har danske bartendere og er forbeholdt medlemmer af Free Bar Society™. Iceberg CPH er et superfedt diskotek med mange skandinavere. Stedet har bl.a. vundet en award som bedste klub i Sunny Beach og er kendt for sin fantastiske live scene.

Vilde med danskere

De forstår dog at forkæle os danskere med en bar kun for gæster der rejser med Viby Travel og på scenen har man kunnet opleve navne som; Morten Breum, Morten Hampenberg + Yepha, Ida Corr, Joey Moe og Svenstrup & Vendelbo. 

Flere områder

Det store dansegulv er fyldt med dansepodier i flere højder og er det ikke nok er der rig mulighed for dans på baren. Udover mainfloor findes også et lækkert udendørs chill out område, hvor du kan hygge og snakke med vennerne eller måske være lidt alene med dit nye bekendtskab.

Oxygen Bar

Som noget nyt kan du nu i chill out området nyde frisk luft i Oxygen Baren. Du kan vælge mellem mange forskellige smagsvarianter og fælles for dem alle er at du bliver frisk og får et ‘friskt pust’ til festen.

Musikken

På Iceberg CPH spiller de primært de store clubhits fra Europa krydret med de aktuelle hits fra det danske natteliv. Et typisk line-up består af 4-5 internationale DJ’s der spiller hver aften, så her er dansegulvet altid fyldt og du kan høre alt det fede musik, du kender hjemmefra.

Free Bar Society™

Iceberg CPH er en af de mange steder, der er tilmeldt Free Bar Society™. Faktisk har vi vores egen eksklusive bar kun for Free Bar Society™ medlemmer. Der er fri bar fra kl. 24:00 til 04:00 hver aften.

 

Læs mere om hotellerne i Sunny Beach - klik her!

Læs mere om de billige rejser der er til Sunny Beach lige nu - klik her!

Læs mere om hvordan du får fri bar på Iceberg CPH hele ugen - klik her!

 

 

 

Kommentarer