fdgdfg

Bulgariens solrige festparadis Tag ned i solen og oplev de lækre strande og den fede party atmosfære, som Sunny Beach tilbyder. Der er rigtig gode priser og massevis af feststemte danskere, der kun er kommet for at fyre den af på de mange barer, diskoteker og natklubber.

Vi er Sunny Beach eksperter Viby er specialister på Sunny Beach. Vi har alle de populære hoteller til fornuftige priser og vi flyver hver uge fra Billund og Kastrup.

Diskoteker Iceberg CPH Det nye danske in-sted i Sunny Beach. Superfed klub med danske DJ's, internationale live shows, dansk personale og danske promotere. Iceberg CPH blev kåret til "Best New Club of The Year 2010". Iceberg byder på fire forskellige områder, blandt andet en Ice Bar og et eksklusivt udendørs område.

Revolution Det hidtil nyeste diskotek i Sunny Beach, beliggende i blomstergaden. Revolutionerende lyd- og lysanlæg. En sindssyg flot klub med DJ Kato bag pulten i løbet sommeren.

Slam Café Denne klub hører til en af de mest eksklusive i hele Bulgarien. Der broadcastes live fra dansegulvet til en af Hollands største radiostationer Slam FM.

Orange Disco Et af de største og mest populære diskoteker i Sunny Beach, især blandt skandinavere og hollændere. To kæmpeområder med hver sin stemning. Tjek det vilde DJ line-up.

Sg p rejse

Henter rejser...


Kommentarer

Sorter


Spørgsmål

Ring nu

8733 8700