Free Bar Society™ (Daytime) kr. 575,-

Free Bar Society (Daytime) giver dig fri bar på Guaba Beach Bar fra 11.00-17.00. Guaba Beach Bar er Viby Travels stamsted om dagen.

Fri bar i 42 timer

Vi har videreudviklet vore succesfulde Free Bar Society™ koncept, så det nu også er muligt at få det om dagen. Med Free Bar Society™ (Daytime) får du fri bar i op til 42 timer i løbet af en uge for kun kr. 575,-. Fri bar inkluderer øl, vin, vand, spiritus, drinks og cocktails (Lokale mærker).

Læs mere
Guaba Beach Bar
Guaba Beach Bar er stedet

Guaba Beach Bar er det perfekte sted til en hyggelig dag på stranden. Du kan ligge og hygge i de lækre lounge møbler eller snuppe en solseng. Bliver du tørstig er det bare at  række armen op og så ellers bestille det du har lyst til om det er juice, smoothies eller måske en lækker cocktail. Få det hele serveret mens du slipper for at skulle have pungen op af lommen. Free Bar Society™ (daytime) giver dig mulighed for at spare mange penge.OBS: I forbindelse med Total Summer Event, vil Guaba Beach Bar være lukket på denne dag, og istedet kan Free bar Society™(Daytime) fåes på Die Party Hütte.

(Sælges kun til personer der er fyldt 18 år ved afrejse - billede ID skal fremvises ved udlevering)

 

Kommentarer