BYEN OG STRANDEN

Sunny Beach har alt - inklusiv en dejlig sandstrand hvor du kan slappe af og nyde din ferie.

Resortet

Sunny Beach er det mest besøgte ferieresort i Bulgarien. Resortet ligger på den fantastiske solkyst lige ud til sortehavet. Sunny Beach er kendt for det fantastiske byliv, de hyggelige gamle byer og den relativt billige mad.

Alt hvad du har lyst til

Kernen i nattelivet er bargaden ”Flowerstreet”, hvor det er muligt at feste med mange andre nationaliteter. Mulighederne er uendelige, enten om man har lyst til at tage på hyggelig cocktailbar, tage på pub eller give den gas på et af de store diskoteker.

Større og større

Der findes over 130 hoteller i Sunny Beach og antallet er stadigt stigende. Området har de sidste mange år oplevet stor vækst. Hvert år besøger tusindvis af turister Sunny Beach for, at få mulighed for, at nyde de mange muligheder resortet tilbyder.

Stranden

Sunny Beach ligger ud til sortehavskysten og den fantastiske sandstrand strækker sig over 6 kilometer langs kysten. Stranden kantes af en lækker strandpromenade, hvor der er rig mulighed for at få en lækker frokost eller en kølig forfriskning. Stranden i Sunny Beach har fået EU´s udmærkelse ” det blå flag” for rent badevand. Stranden er altid pæn og nydelig da lokalbefolkningen gør en stor ære i at der altid ser pænt og ordentligt ud.

Vandsport

Der er masser af liv på stranden allerede fra morgenstunden og ønsker man at prøve kræfter med vandsport er der rig mulighed for det. Både vandski, bananbåd, vandscooter og vandcykel er nogle af de aktiviteter, man som gæst i Sunny Beach kan prøve kræfter med.

Læs mere om de mange aktiviteter - klik her!

Læs mere om de fede fester - klik her!

 

 

Kommentarer