SUNNY BEACH - BULGARIENS MEST BESØGTE FERIE RESORT

Det er ikke for sjovt at Sunny Beach er Bulgariens mest besøgte ferie resort. Mulighederne er mange - man kan tilrettelægge opholdet således man får præcis den ferie man ønsker. Sunny Beach er blandt andet kendt for det vilde natteliv, hvilket der er en god grund til. Der findes mange gode restaurationer, både internationale og lokale, hvor man kan starte aftenen med et lækkert måltid.

Vil man videre ud i nattelivet findes der et hav af muligheder. Der findes barer, pubber, diskoteker og natklubber, hvor festen kan fortsætte til langt ud på natten. Ønsker du en god bytur, kan du ikke undgå at finde den i Sunny Beach.

Mange danskere foretrækker hvert år at rejse til Bulgarien. Ikke mindst fordi at feriebudgettet rækker langt i Bulgarien.  En lækker aftensmad og en god flaske vin kan man nyde på en af de mange restauranter for kr. 150,- ialt. Yderligere bliver man altid mødt af den utrolig venlige og hjælpsomme lokalbefolkning. 

Sunny Beach er mere end fest og farver. Ønsker man at opleve noget kulturelt er der også mulighed for dette. Knap 5 km. derfra ligger øen med den hyggelig by Nessebar. Nessebar er en gammel by med bygninger tilbage fra det femte. århundred. Her kan man opleve en helt speciel og hyggelig stemning når man går op og ned af de brostensbelagte gader.

I storbyen Burgas kan man bl.a benytte sig af de mange shopping muligheder der findes. Man kan også gå en tur ned til havnen og kigge ud over Sortehavet. Mulighederne er store i denne storby med ca. 230.000 indbyggere.

 

Læs mere om Sunny Beach´s hoteller - klik her!

Læs mere om det pulserende natteliv - klik her!

 

Kommentarer